Onderscheidend vermogen

Aad Otting onderscheidt zich in de markt door gedrevenheid, de dingen goed willen doen en de filosifie dat een project in samenwerking met de betrokkenen tot stand komt met respect voor elkaars standpunten.  De projectmanager van de OVTA Arnhem, mevr. Drs. HPM van Helmond in dienst bij ProRail vat dit als volgt samen.

“In een intensief samenwerkingstraject nadert het zeer complexe project OVTA in november 2015 zijn voltooiing. De heer Otting vervult in dit project als bouwmanager een sleutelrol. Zijn gedegen kennis, zijn vermogen om met alle betrokken partijen met tegengestelde belangen op constructieve manier te kunnen samenwerken, zijn oog voor kwaliteit en oplossingsgerichtheid hebben in hoge mate toe bijgedragen dat dit unieke stationsgebouw binnen de contractuele uitgangspunten en binnen budget wordt opgeleverd. Niet alleen tot tevredenheid van ProRail, maar ook tot tevredenheid van van de Gemeente Arnhem, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu, NS, UN Studio en Bouwcombinatie Ballast Nedam/ BAM”

Drs. HPM van Helmond in dienst bij ProRail
 

 

Met andere woorden AO Bouwmanagement B.V. is een professionele dienstverlener waarbij ook uw vastgoedproject in goede handen is.

 
 

Professioneel en bijzonder effectief dat is mijn aanpak.

Wilt u meer weten neem gerust contact met mij op.

Contact