Hoofd Techniek a.i. AHAM Vastgoed

 

Projectgegevens - Hoofd Techniek a.i. AHAM Vastgoed

AHAM Vastgoed is de beheerder van de vastgoedportefeuille van de J.H.F. Schopman en Zonen BV. De heer Schopman bouwde vanaf 1906 gestaag de portefeuille uit tot op dit moment circa 2.000 verhuurbare eenheden.
AHAM is geconsolideerd 100% eigendom van de Sint Antonius Stichting. Deze stichting steun al tientallen jaren ontwikkelingsprojecten. Hiermee verbeterd de stichting onderwijs, leefomstandigheden en gezondheidszorg wereldwijd. De resultaten die behaald worden met de vastgoedportefeuille komen geheel ten goede aan deze doelen.
Het grootste deel van de portefeuille is residentieel en ligt binnen de ring van Amsterdam waarvan veel gebouwen ook monumentaal.
De organisatie van AHAM Vastgoed bestaat uit een eigen technische afdeling voor het uitdenken en uitvoeren van renovaties, het uitvoeren van planmatig onderhoud, een onderhoudsafdeling voor het administreren van dagelijkse reparaties, een financiële afdeling voor de verwerking van de kasstromen en een eigen verhuurafdeling voor de muterende woningen en bedrijfspanden.

 

 

Toelichting

Aad Otting heeft vanaf mei 2017 tot en met december 2017 als Hoofd Techniek a.i. een bijdrage geleverd aan een reorganisatie van de afdeling techniek en zal in 2018 als deelnemer aan de stuurgroep betrokken blijven gedurende de transitiefase.

 

Wat maakt dit project bijzonder

Vanwege de betrokkenheid van Aad Otting bij de projecten Stationsgebied Driebergen-Zeist en WTC Utrecht is een in een kort tijdbestek de bestaande processen, documenten en producten geanalyseerd. Op basis daarvan zijn een reeks van ontwikkelingen voorgesteld op het gebied van mensen, middelen, documenten en processen.
In nauwe samenwerking met Tim van Schijndel directeur-bestuurder AHAM Vastgoed en Piet Krop directeur EversPartner is een reorganisatie van de afdeling techniek uitgewerkt en gestart met instemming van de Raad van Commissarissen.
Tevens heeft er in december '17 een warme overdracht plaatsgevonden aan Jan Koers, Hoofd Techniek a.i. die meer tijd kan besteden aan dit prachtige bedrijf met als doel de steun aan goede doelen.

 

Overige informatie

logo aham 

 

Professioneel en bijzonder effectief dat is mijn aanpak.

Wilt u meer weten neem gerust contact met mij op.

Contact